ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Στις Εκδηλώσεις του Υπάτου Συμβουλίου διά την Τουρκία παραβρέθηκε ο Υ:.Μ:.Τ:. Κρατ:.αδ:. Νικόλαος Κιλάκος



ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 10-11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 10-11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017


1. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΥΠΑΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ (CSCE )
2. ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Αντιπροσωπεία του Υπάτου Συμβουλίου διά την Ελλάδα με επικεφαλής τον Υ:.Μ:.Τ:. Κρατ:.αδ:. Νικόλαο Κιλάκο, παρέστη κατόπιν επισήμου προσκλήσεως στις Εκδηλώσεις του Υπάτου Συμβουλίου διά την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη, από 10 έως 11 Νοεμβρίου 2017. Το Υ:.Σ:. δια την Ελλάδα σύμφωνα με απόφαση του , προβλέπονταν   να εκπροσωπηθεί στη Συνεδρίαση της Συνομοσπονδίας των Υπάτων Συμβουλίων της Ευρώπης ( CSCE ) από αντιπροσωπία με επικεφαλής τον Υ:.Μ:.Τ:. Κρατ:.αδ:.  Ν.ΚΙΛΑΚΟ και τον Μ:.Ρητ:.Κρ:.αδ:. Ε. ΜΠΙΝΙΑΡΗ και στις λοιπές εκδηλώσεις του Υπάτου Συμβουλίου δια την Τουρκία  από αντιπροσωπία με επικεφαλής τον Υ:.Μ:.Τ:. Κρατ:.αδ:.  Ν.ΚΙΛΑΚΟ τον πρώην Υ:.Μ:.Τ:. Κρατ:.αδ:.Σ.ΚΑΜΑΛΑΚΗ και τον Μ…Ρητ :.Κρ:.αδ:. Ε.ΜΠΙΝΙΑΡΗ.

Το πρωί της Παρασκευής 10/11/2017 συνεδρίασε η CSCE με τις παρακάτω αντιπροσωπίες :

Προεδρία  Υ:.Σ:. δια την ΙΤΑΛΙΑ Υ:.Μ:.Τ:. Κρατ:. αδ:.LEO TARONI , Κρ:.αδ:.

Αντιπροεδρία      Υ:.Σ:. δια την ΙΣΠΑΝΙΑ Κρατ:. Υ:.Μ:.Τ:.  Κρατ:.

Γραμμ:. Υ:.Σ:. δια την ΤΟΥΡΚΙΑ Υ:.Μ:.Τ:. Κρατ:. αδ:.HASAN  ERMAN ,Κρ:.αδ:.DAVUT BECKER

Ταμείο :  Υ:.Σ:. δια την   ΚΡΟΑΤΙΑ  Υ:.Μ:.Τ:. Κρατ:. αδ:.ΒORKO SKURIC

Μέλη : Υ:.Σ:. δια την ΓΑΛΛΙΑ Υ:.Μ:.Τ:. Κρατ:. αδ:. HENRY LUSTMANN, Κρ:.αδ:.FRANCOIS GERIN

            Υ:.Σ:. δια την ΕΛΛΑΔΑ Υ:.Μ:.Τ:. Κρατ:. αδ:. ΝΙΚ. ΚΙΛΑΚΟΣ , Κρ:.αδ:.ΕΥΑΓ.ΜΠΙΝΙΑΡΗ                                               

             Υ:.Σ:. δια την ΚΥΠΡΟ Υ:.Μ:.Τ:. Κρατ:. αδ:.ΦΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ,επ.Υ:.Μ:.Τ:. Κρατ:. αδ:.ΣΠ.ΚΑΜΑΛΑΚΗΣ

                 Υ:.Σ:. δια το ΙΣΡΑΗΛ Υ:.Μ:.Τ:. Κρατ:. αδ:.VALENTINE HEINES

                 Y.Σ. δια την ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ Κρατ:. αδ:.   Υ:.Μ:.Τ:. OGNJEN MARKOVIC

                 Y.Σδια την ΡΩΣΙΑ Κρ.αδ.

                 Υ:.Σ:.  δια την ΣΕΡΒΙΑ Υ:.Μ:.Τ:. Κρατ:. αδ:.DRAGOR HIBER, Κρ:.αδ:.SASA DAMIANOVIC

                 Υ:.Σ:.  δια την ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΑΝΘ.Μ.Τ. και  Κρ:.αδ:.

Συζητήθηκαν θέματα των Υ:.Σ:. της Ευρώπης και ελήφθησαν ομόφωνες αποφάσεις.

Το απόγευμα της Παρασκευής 10/11/2017 έλαβε χώραν αύξηση φωτός εις 33ο τεσσάρων Υπερτάτων Πριγκήπων του Β.Μ 32ο παρουσία δεκάδων 33ο του ΥΣ δια την Τουρκία .Την τελετή παρακολούθησαν όλες οι αντιπροσωπείες που συμμετείχαν στην CSCE εκτός αυτής της Κύπρου .Επί πλέον μετείχαν αντιπροσωπείες των ΥΣ

δια την Ρουμανία με επικεφαλής τον Υ:.Μ:.Τ:. STELIAN NISTOR ,τον ΑΝΘ Μ Τ. COSTIN COSTEANU και τον επιτ Υ:.Μ:.Τ:. Σ.ΚΑΜΑΛΑΚΗ
δια το ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ με τον κρ:.αδ:. Μεγ:.Ρητ:.
δια τον ΜΑΥΡΙΚΙΟ με τον Κρατ:. Υ:.Μ:.Τ:.
Το πρωί του Σαββάτου 11/11/2017 έλαβε χώρα η πανηγυρική ετήσια εκδήλωση του ΥΣ δια την Τουρκία εις βαθμό Μυστ:.Διδ:. παρουσία 1700 αδελφών , όπου εισήχθησαν με τις κεκανονισμένες τιμές οι αντιπροσωπείες όλων των παρευρισκομένων ΥΣ .

Το ΥΣ δια την Ελλάδα με επικεφαλής τον Υ:.Μ:.Τ:. Κρατ:.αδ:.  Ν.ΚΙΛΑΚΟ και τον Κρ:.αδ:. Ε.ΜΠΙΝΙΑΡΗ φιλοξένησε υπό την Ελληνική σημαία τον Υ:.Μ:.Τ:. του Υ:.Σ:. δια την ΚΥΠΡΟ Κρατ:. αδ:.ΦΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

Κατά τις Εργασίες  ο Υ:.Μ:.Τ:. Κρατ:.αδ:.  Ν.ΚΙΛΑΚΟΣ  τιμήθηκε από το ΥΣ δια την Τουρκία με την αναγόρευσή του σε Επίτιμο μέλος του Υ:.Σ:. δια την Τουρκία και του απενεμήθη αντίστοιχο μετάλλιο και δίπλωμα .
Ο Υ:.Μ:.Τ:. Κρατ:.αδ:.  Ν.ΚΙΛΑΚΟΣ   ευχαρίστησε για την τιμή που του έγινε και που αντανακλά – όπως είπε - σε όλα τα μέλη του Σκωτικού Τύπου δια την Ελλάδα , ευχαρίστησε για την φιλοξενία της ελληνικής αντιπροσωπείας,  συνεχάρει τον Υ:.Μ:.Τ:. δια την Τουρκία για τη μεγαλειώδη τελετή  και του επέδωσε αναμνηστικό της εκδηλώσεως δώρο .
Ακολούθησε επίσημο γεύμα προς τιμήν των αντιπροσωπειών παρουσία 1000 αδελφών
Την εσπέρα του Σαββάτου 11/11/2017 οι αντιπροσωπείες παρεκάθησαν σε επίσημο δείπνο  κατά την προβλεπόμενη τάξη και ιεραρχία με τον Υ:.Μ:.Τ:. Κρατ:.αδ:.  Ν.ΚΙΛΑΚΟ  στο κεντρικό επίσημο τραπέζι δίπλα από τον Μεγάλο Διδάσκαλο της Μεγάλης Στοάς της Τουρκίας Ενδοξότατο  Αδ:. Bülent  Akkan.

Σε όλες τις εκδηλώσεις τα μέλη της αντιπροσωπείας του Υ:.Σ:. δια την Ελλάδα με επικεφαλής τον Υ:.Μ:.Τ:. Κρατ:.αδ:.  Ν.ΚΙΛΑΚΟ και τον Μ…Ρητ :.Κρ:.αδ:. Ε. ΜΠΙΝΙΑΡΗ είχαν έντονη και θετική παρουσία και αντάλλαξαν απόψεις και εμπειρίες με τους αδ των άλλων Υ:.Σ:.

Πηγή: http://supremecouncilforgreece.gr