ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Πραγματογνώμονας οικονομολόγος στη Μεγάλη Στοά της Ελλάδος




Καλείται να προσδιορίσει το ποσό της «μαύρης τρύπας»
Το ποσό της «μαύρης τρύπας» που φέρεται να υπάρχει στα ταμεία της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, αλλά και στα άλλα τεκτονικά ιδρύματα καλείται να προσδιορίσει ο πραγματογνώμονας οικονομολόγος, ο οποίος ορίστηκε από τις αρμόδιες αρχές στο πλαίσιο της έρευνας που είναι σε εξέλιξη για το θέμα.
Ο ειδικός μέσα σε ένα μήνα καλείται να ερευνήσει τα οικονομικά στοιχεία της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος και της Τεκτονικής Αδελφότητας από το 2008 έως σήμερα και του Τεκτονικού Ιδρύματος από το 2006 έως σήμερα. Αμέσως μετά την έρευνά του ο πραγματογνώμονας θα συντάξει σχετική έκθεση στην οποία θα καταγράφει τα αποτελέσματα της έρευνας του για το ερευνώμενο έλλειμμα.

Ο πραγματογνώμονας θα βάλει στο μικροσκόπιο του, μεταξύ των άλλων, τα βιβλία εσόδων και εξόδων ενώ καλείται να διαπιστώσει ποιοι ήταν αρμόδιοι για τις αναλήψεις αλλά και τις εισπράξεις των χρημάτων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πραγματογνώμονας θα διενεργήσει οικονομικό έλεγχο από το 2005 έως σήμερα και στο «Μεγάλο Στρατόπεδο των Ιπποτών της Ελλάδος και της Κύπρου».

Πηγή: newsbeast.gr