ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Masonichip- Grand Lodge of Maine- USA

«Βγήκαν δημόσια οι Μασώνοι στην Αμερική και προσφέρουν chip (MasoniChip) για τα μικρα παιδιά με πρόφαση να προστατεύονται από τυχόν απαγωγές . Δεν είναι φαντασία αλλά γεγονός Το έχουν πάρει ήδη 250.000 παιδιά .(απόσπασμα από http://truth.freeforums.org/masonichip-chip-t478.html)»

Αυτή η είδηση κυκλοφορεί αρκετά στα διάφορα forum τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού. Δεν θα διαψεύσουμε την πληροφορία. Πράγματι η Grand Lodge of Maine που εδρεύει στο Portland των Η.Π.Α έχει προχωρήσει στην κατάρτιση ενός προγράμματος όπου με την βοήθεια ενός ειδικού chip μπορεί κάποιος να εξασφαλίσει, μέσω της τεχνολογίας Gps, ότι δεν θα πέσει ποτέ το παιδί του θύμα απαγωγής.
Αγαπητοί φίλοι θα ήθελα να καταθέσω μια σκέψη μου. Το γεγονός ότι κάποιοι αδελφοί είχαν αυτή την ατυχή έμπνευση (κατά τη γνώμη μου) δεν νομίζω ότι μπορεί να στιγματίσει όλο το σύστημα του Τεκτονισμού. Η κάθε Στοά μέσω της ελευθερίας που επικρατεί στους Τέκτονες μπορεί να χαράξει την δική της πορεία και να κριθεί για τα έργα της. Σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι όλοι οι Τέκτονες ταυτίζονται με αυτές τις τακτικές ούτε ότι δεν καταδικάζουν παρόμοιες ενέργειες.
Σχετική ιστοσελίδα www.mainemason.org