ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Δελτίο Τύπου της Σ.'. Στ.'. Μακεδών υπ' αριθ. 13 - Τετραήμερο ταξίδι στην Β. Ελλάδα


   Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, μέλη της Μ.Στ.Ε του Α.Α.Σ.Τ., παρουσία του Μεγ. Διδ. ενδοξοτ.'. αδ.'. Παναγιώτη Θαλάσση και του Μεγ.'. Επιθ.'. των Σττ.'. Β. Ελλάδος  ενδ.'. αδ.'. Κ.Ψ. με προσκεκλημένο τον Υ.Μ.Τ του 33ου της Ελλάδος, μετέβησαν στην Αν.'. Αλεξανδρούπολης για να παραστούν στις Εργασίες του Ι.'. Τρ.'. Σπάρτακος υπ' αριθ. 15, υπό την εποπτεία της Σ.'. Στ.'. Μακεδών υπ' αριθ. 13/137 εν Αν.'. Θεσσ.'..

   Ο Μεγ.'. Διδ.'. αναφέρθηκε στις κοινωνικές σχέσεις της Μεγ.'. Στ.'. με τις φίλιες τεκτ.'. δυνάμεις και ανέπτυξε ομιλία περί των Θρακικών Μυστηρίων, καθώς και για την ιδιαίτερη γεωπολιτική θέση της περιοχής, ενώ ο Υ.Μ.Τ. προέβη σε μια αναδρομή του ελληνικού τεκτ.'. μέσα από ιστορικά και μυθολογικά στοιχεία.

   Ακολούθησε ανταλλαγή δώρων και δείπνο σε παραθαλάσσιο κέντρο διασκέδασης της πόλης.

Η φιλοξενία των αδδ.'. άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις μέσα σε ενα φορτισμένο συγκινησιακό κλίμα, με την αμοιβαία υπόσχεση να επαναληφθεί στο μέλλον.

Την 19η Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν Εργασίες στην Αν.'. Θεσσ.'. όπου όλοι μαζί και με πλήθος επισκεπτών από Στοές του Τάγματός μας, εόρτασαν τα 3 χρόνια από την ίδρυση της Σ.'. Στ.'. Μακεδών. Ο Μεγ.'. Διδ.'. εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις υποδειγματικές Εργασίες και το αδελφικό κλίμα των αδδ.'. . Ακολούθησε ανταλλαγή δώρων και γεύμα εντός του Τεκτ. Μεγ.'. με τοπικά εδέσματα.


ΠΗΓΉ: http://makedon-aasr.blogspot.gr/